lunes, 24 de septiembre de 2012

Ona La Torre inicia la programació de tardor i hivern



L’emissora municipal de Torredembarra, Ona La Torre, ha iniciat la nova temporada de tardor-hivern amb canvis en la seva programació. D’entre aquests, destaca la incorporació de nous espais d’informació general com ara les Notícies i els Esports en Xarxa, de La Xarxa Ràdio.


D’altra banda, la direcció d’Ona la Torre ha apostat per continuar mantenint els espais diaris habituals com ara el Bon dia…dia amb Joan Enric Vidal, Els matins amb tu amb Toni Cansino, els Serveis Informatius d’Ona la Torre amb Raquel Martínez o el magazín Ona a la tarda amb Sònia Ferrer, aquest darrer incorporant nous col·laboradors i modificant lleument la seva estructura.

També s’han incorporat nous programes en diferents franges, com ara Dona la Nota amb Laia Molné, Records de Discoteca amb Miguel Ortiz o altres espais que arriben mitjançant La Xarxa ràdio.

A la nova programació hi ha lloc per a tot: la música moderna i la del record, la informació de les regidories, la política, els esports, la cultura o les tertúlies. El regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Torredembarra, José Oviedo, ha destacat que “des d’Ona la Torre se segueix apostant per la informació local i de proximitat” i “pels pilars bàsics de la ràdio que són la pluralitat, la qualitat i la participació ciutadana, claus de l’èxit”.

L’equip humà d’Ona La Torre espera que la nova programació agradi a tothom!


No hay comentarios:

Publicar un comentario