lunes, 9 de febrero de 2015

Torredembarra ha estat l’amfitriona del segon curs oficial de Tecnificació de Tai Jitsu de la Federació Catalana de Karate





Aquests dissabte passat la Sala Gran del Casal Municipal de Torredembarra va acollir  el curs de Tai Jitsu de l'escola Shintaikan, gràcies a la col·laboració de la regidoria d'Esport. 
Al curs van participar més de 80 practicants de diferents disciplines de tota Catalunya. L’esdeveniment va ser organitzat pels professors del Dojo Zanshin situat a les instal·lacions de Zona Fitness i dut a terme pel mestre Pau-Ramon, setè Dan de Tai Jitsu per la Federació Catalana de Karate. La part infantil va ser impartida pel professor Francisco Morillo, 3r Dan de la mateixa Federació. 
Al curs també van participar mestres de rellevància del Tai Jitsu com són el mestre Alfons Arboledas o el mestre Pere Soler, qui va realitzar una exhibició del “Katame no kata” per donar a conèixer la forma de presentació d’aquest davant un tribunal d’examen. Cal destacar també la presència de professors d'altres dojos i disciplines com Pedro Hidalgo, Joan Coma i Carlos Ortiz, aquest últim director del Dojo Zanshin de Torredembarra. 
Els participants van poder gaudir dels coneixements del mestre Pau-Ramon, referent de la disciplina del Tai Jitsu a Espanya, amb més de quaranta anys d’experiència i estudi en aquesta disciplina marcial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario