jueves, 26 de julio de 2012

Torredembarra celebra aquest cap de setmana el Mercat del Mar



Aquest cap de setmana es durà a terme la primera de les dues edicions del Mercat del Mar que organitza el Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra per a aquest estiu. Els dies 27, 28 i 29 de juliol i 17, 18 i 19 d’agost el passeig de Baix a Mar tornarà a acollir les parades artesanes i moltes altres activitats relacionades amb el món mariner.

Per al divendres 27 de juliol, a les 19:30 h, s’ha programat un taller infantil davant de la Biblioplatja i pel dissabte 28, a les 20 hores, a Cal Bofill, s’iniciarà una visita guiada gratuïta pel barri de Baix a Mar. Per altra banda, tant a la Biblioteca com a la Biblioplatja, dins els horaris habituals d’obertura, s’hi podran consultar llibres locals de temàtica marinera tan en l’edició del de juliol com en la d’agost.

La segona edició del Mercat del Mar tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d’agost. El divendres 17 d’agost a les 19:30 hores es realitzarà un taller infantil davant la Biblioplatja. El dissabte 18 d’agost a les 19 hores es realitzarà una demostració de varada i treta de gussis amb cavall i una subhasta de peix a l’antiga a la platja de Baix a Mar, a les 20:30 hores s’iniciarà una visita guiada gratuïta per Baix a Mar. El diumenge 19 a les 22.30 hores el grup Port Vell oferirà una cantada d’havaneres a Cal Bofill.

El Mercat del Mar està organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra i compta amb la col·laboració de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament, l’Associació de Gussiaires Baix a Mar, de l’Associació de Rem- Vogadors de Baix a Mar, de la Confraria de Pescadors de Torredembarra i de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario