jueves, 25 de octubre de 2012

Torredembarra acull l’Street Scientists World Champion, el Campionat Ibèric de Bboying


NOTA DE PREMSA




Torredembarra acull l’Street Scientists World Champion, el Campionat Ibèric de Bboying


El proper 27 d'octubre, a partir de les 16:00 h, al pavelló d’Esport Municipal “Els Caus”, es repetirà la qualificació ibèrica del campionat mundial de Bboying (popularment conegut com break dance) anomenat STREET SCIENTISTS WORLD CHAMPION.

El campionat mantindrà l'estructura de l'any anterior. Els participants en parelles, d'arreu d'Espanya i Portugal (prèvia inscripció), passaran un primer filtre segons el barem del jurat especialitzat i desprès hauran de passar rondes eliminatòries fins arribar a la final.
El campió serà el millor duet peninsular de bboys de l'any i obtindran el passatge del viatge pagat per anar a la final mundial que s'ha de determinar si és realitzarà a Dubai o a Rabat al desembre d'aquest mateix any.

L'any passat la parella guanyadora que va sortir del campionat peninsular de Torredembarra va quedar en la 2a posició del campionat mundial, on únicament van perdre davant d’Holanda.

La parella formada per Elihu (Madrid) y Grazy (Granada) van aixecar la copa de sots-campions al teatre MOHAMED IV a Rabat (Marroc) al desembre de l'any passat, quedant així classificats directament per la final mundial d'aquest any, per la qual cosa dos equips espanyols hi participaran.


No hay comentarios:

Publicar un comentario