martes, 29 de enero de 2013

NOTA DE PREMSA




La Policia Local de Torredembarra deté el presumpte autor d’un robatori i un conductor per triplicar l’índex d’alcoholèmia

Aquest dilluns 28 de gener, la Policia Local de Torredembarra ha efectuat dues detencions, una per un robatori en grau de temptativa al local de Càritas i l’altre per conduir sota els efectes del alcohol. El regidor de Goevrnació, José Oviedo, ha ressaltat la importància de la col·laboració ciutadana que ha estat clau en la resolució dels fets.

Robatori al local de Càritas

Efectius de la Policia Local de Torredembarra van detenir un home de 39 anys, veí del municipi, que respon a les inicials de J.M.C.R., com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa. El detingut va ser sorprès in fraganti en el moment que intentava sostreure queviures del local social de Càritas situat al carrer de l’Onze de Setembre. La Policia Local va rebre una trucada a les 00.10 hores del dilluns dia 28 de gener informant que havien escoltat sorolls en l’esmentat local que es trobava tancat. Ràpidament s’hi van presentar dues dotacions policials que van enxampar al seu interior el presumpte autor dels fets, procedint a la seva detenció i posada a disposició judicial. El gènere intervingut va ser retornat a l’entitat benèfica.


Un conductor begut causa danys a tres vehicles


La matinada del dilluns dia 28 de gener, i com a conseqüència de la recepció d’un avís on comunicaven que un vehicle havia ocasionat danys de consideració a tres vehicles estacionats al carrer de Sant Clement de Torredembarra, la Policia Local es va personar al lloc i va realitzar una inspecció ocular dels vehicles danyats per tal de poder valorar l’abast d’aquests, si més no poder determinar els indicis per a la localització del vehicle autor que es va escapolir del lloc dels fets. Arrel d’aquesta coordinació i investigació, es va localitzar immediatament el vehicle autor dels fets que corresponia a un Renault Megane de color blanc, que era conduït per J.A.U, de 42 anys i veí de Torredembarra. Al conductor del vehicle se li va sotmetre a la prova d’alcoholèmia donant com a resultat una taxa que triplicava la permesa, per la qual cosa el conductor va resultat imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit i danys, posant en coneixement dels fets a l’autoritat judicial del Jutjat d’Instrucció número 7 del Vendrell.




Torredembarra, 29 de gener de 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario