jueves, 2 de agosto de 2012

FESTAGOST, deejays de referència a Torredembarra


El proper divendres 10 d’agost a les 10 de la nit i fins les 5 de la matinada el Patronat de Turisme de Torredembarra organitza el macrofetsival de l’estiu: Festagost by Lanau. Alguns dels millors deejays de l’estat: André Vicenzzo, Jose Franco, Aitor Baena, Carlos Domínguez, Ethian Guerrero, Miquel Sanz i Lavin & Fsanchez concentrats en un mateix event. La música house més actual punxada per deejays de referència a nivell nacional i internacional.

L'esdeveniment comptarà amb barres de beguda i de menjar, il·luminació, pantalles amb video-projeccions i molt més. Un acte destinat, principalment, als joves perquè puguin gaudir d’una nit de festa amb la millor música i millor ambient de la costa.

Donada la magnitud del festival, i la previsió d’assistència, es celebrarà a les pistes d’atletisme de Torredembarra situades al carrer Riera de Gaià número 27. Es poden adquirir entrades anticipades per 10€, consumició inclosa, al Patronat de Turisme de Torredembarra, al bar-restaurant la Ona, la gelateria La perla d’Altafulla i l’estanc Pijuan d’Altafulla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario