viernes, 23 de noviembre de 2012

La Policia Local de Torredembarra deté un individu pel robatori d’un ciclomotor


NOTA DE PREMSA



El passat dia 18 de novembre a la Policia Local de Torredembarra es va rebre una trucada telefònica d’una persona que informava que estava repostant en una benzinera de la població quan va veure dos individus que portaven un ciclomotor que li havia estat sostret el 27 d’octubre a la localitat de Torredembarra.

Alertats els agents es van dirigir a la benzinera però el ciclomotor i els ocupants ja no hi eren. Amb la descripció aportada, es va iniciar la recerca per tota la població essent localitzat el ciclomotor estacionat. A partir d’aquest moment, es va posar en marxa un dispositiu per localitzar els ocupants, esperant que algú tornés a recollir el vehicle.

Les gestions van resultar positives, ja que després d’una hora va ser detingut I.E. de 30 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força i furt d’ús de vehicle a motor.

L’altre ocupant no va ser localitzat tot i que es disposen d’imatges captades a la benzinera i es continuen les gestions per a la seva localització. Les diligències i el detingut van passar a disposició del jutjat d’instrucció número 5 del Vendrell.

El regidor de Governació, José Oviedo, ha destacat la rapidesa de l’actuació de la policia que ha estat clau per resoldre satisfactòriament els fets. També ha ressaltat com a vital la col·laboració i la participació ciutadana.



No hay comentarios:

Publicar un comentario