miércoles, 7 de noviembre de 2012

Torredembarra crea una zona verda al carrer Lleida





La regidora de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, Francisca Felguera, ha iniciat les obres de condicionament i millora de la zona verda que hi ha al carrer Lleida i que fa cantonada amb l’Avinguda Diagonal. Els treballs van començar el passat 31 d’octubre amb la plantació d’una vintena d’arbres. Es tracta de 12 acers i 7 Trachykarpus, que es trobaven a la plaça Antoni Roig, de Baix a Mar, i que s’han hagut de trasplantar degut a les obres que s’hi realitzen.

A partir d’ara, la brigada condicionarà tot l’espai per convertir-lo en un parc-jardí. A més, en la zona dels garrofers es preveu construir uns murs de pedra de contenció. A banda, s’arranjarà la vorera i es delimitarà el perímetre amb taulons de fusta tractades.

L’actuació té la finalitat de reconvertir l’espai en zona verda. De fet, aquesta era la seva utilitat inicial, tot i que actualment es feia servir de pàrquing. L’Ajuntament es manté així ferm en la seva aposta per incrementar els espais verds i sostenibles a Torredembarra, amb la voluntat de realitzar també els respectius treballs de conservació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario