jueves, 22 de noviembre de 2012

L’INSTITUT TORREDEMBARRA VISITA DIANALUND (DINAMARCA)





Entre els dies 7 i 11 de novembre un grup de 6 alumnes de 1r de batxillerat i 2 professors de l’Institut Torredembarra van visitar l’escola Holbergskolen a Dianalaund (Dinamarca). Aquesta visita forma part del projecte europeu Comenius que l’Institut Torredembarra coordina en col·laboració amb instituts de Turquia, Alemanya, Polònia i Dinamarca. Té una durada de dos anys i en aquest moment es troba en el seu primer any.

El projecte, el nom del qual és “Say YES to tolerance, say NO to racism – Enjoy the difference”, té com a objectius reforçar la tolerància cap a altres països i les seves gents, mitjançant el coneixement en profunditat de la seva cultura i la nostra pròpia, reconeixent estereotips i deixant a banda prejudicis. La llengua utilitzada és l’anglès.

En la trobada a Dinamarca van prendre part estudiants de totes les escoles, presentant els treballs fets sobre l’entorn en que viuen, a més de realitzar diferents visites culturals a Copenhagen i els seus voltants. Per part de l’Institut Torredembarra van assistir-hi els professors Sebastià Sastriques i Jordi Martí, i els alumnes Alba González, Ada López, Anna Riñé, Jordi Pujol, Judith Aspa i Carla Sanjuan.

L’Institut Torredembarra acollirà la propera trobada d’aquest projecte europeu del 30 de gener al 3 de febrer del proper any. Els alumnes tornaran a trobar-se amb estudiants d’altres escoles i faran una presentació d’històries familiars sobre migració, arribant a editar-se un llibre.

Tota la informació sobre el projecte es pot trobar a www.iestorredembarra.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario