viernes, 23 de noviembre de 2012

L’Agenda del GEPEC / EdC desembre 2012



______________________________________________________________________
Anem d’excursió?... i altres activitats

Dissabte 1 de desembre ACCIO DE VOLUNTARIAT
Acció de voluntariat a una finca en custòdia a Vilaplana
Anirem a aquesta finca a reconstruir alguns marges antics i alhora que treballem aprendrem quatre coses bàsiques d'aquest art antic de la pedra seca.

Diumenge 2 de desembre
Baix a mar, la cultura de la mar VISITA GUIADA GRATUÏTA
A la Platja Natural dels Salats i Muntanyans de Creixell, Torredembarra i Roda de Barà. A les 9 a Cal Bofill, Torredembarra, no cal inscripció.

Diumenge 2 de desembre EXCURSIÓ
La Talaia de Gaspar i el Camí de les Mallades Ester Borràs Giol
Aprofitarem l'itinerari que el CEM La Cameta Coixa, de Miravet, va idear per a la seva III Cursa de Muntanya. El recorregut ens portarà per llocs poc trepitjats i coneguts de la Ribera d'Ebre, que sorprenen pels seus paisatges. (socis gratuït / 10 euros no socis)

dimecres 12 de desembre
Costa natural 2012
Jornada de Treball de municipis costaners amb espais naturals
a al Bofill (Torredembarra)
per informació i inscripcions Montse Martí regidoria de medi ambient Ajuntament de Torredembarra tel 977640025 ext.467 m.marti@torredembarra.cat

Dissabte 15 de desembre TALLER AGROECOLOGIA
Fertilitat i coneixement del sòl Tomàs Llop
Una visió holística de la fertilitat del sòl com a organisme viu, on es troba la clau de la salut i la vitalitat de les plantes i els arbres. A la finca de Xicòria a Montblanc de 9 a 17 (15 euros socis / 30 euros no socis)

Dissabte 15 de desembre OBSERVACIÓ D'AUS
Pescadors d’alçada Albert Cama i Matxalen Pauly (ornitòlegs especialistes en aus marines)
Sortida d'observació d'aus marines, amb barca per a la gent més marinera. Atraurem aquelles aus que viuen mar endins i són difícils d'observar des de la costa. També veurem la nostra castigada costa fins al cap de Salou.
Sortida i arribada a l'escala reial del Port de Tarragona

Diumenge 23 de desembre
Caminant pel cap de Salou (Isabel Carreras) EXCURSIÓ
Sortirem a peu des de la platja de Llevant i, seguint el camí de ronda que ens porta per la mateixa línia de costa, anirem fins a la Pineda.
(socis gratuït / 10 euros no socis)


...............................................................................................................................

Inscripcions i més informació de les activitats:
977 33 11 42 secretaria@gepec.cat o a l’oficina del GEPEC-EdC Av. Prat de la Riba, 18 – 2n REUS, dimecres i divendres de 9 a 1 i dimarts i dijous de 5 a 8 del vespre.
Per a fer efectiva la vostra inscripció cal fer el pagament a un dels dos comptes: Triodos Bank 1491 0001 26 2017759628 o Catalunya Caixa 2013 3012 34 0210510193
Trobareu informació de qualsevol canvi o novetat a:


No hay comentarios:

Publicar un comentario